Vantaa on rakas paikka

12.12.2021

Olen asunut vuodesta 1980 asti Vantaalla, Pähkinärinteellä, Varistossa, Havukoskella, Korsossa, Rekolassa ja Tikkurilassa. Nykyinen asuinpaikkani on Korson Metsola. Yksinhuoltajaisänä vuodesta 1986 vapaa-ajat kuluivat poikani Antti Lindtmanin harrastusten piirissä. Itse valmensin Korson Vedon poikien koripallojoukkuetta (pojat 81-82). Lisäksi Antti pelasi jalkapalloa Korson Palloseurassa, Koivukylän Palloseurassa ja Tikkurilan Palloseurassa. Lukuisat ovat myös ne viikonloput, jotka ovat kuluneet erilaisissa turnauksissa kentän laidalla. Hauskaa oli ja päivääkään en vaihtaisi pois. Muutama vuosi käytiin myös Keravalla (Shakers) jääkiekon parissa.

Työurani on ollut nuorisotyötä aina paikallisesta toiminnasta valtakunnalliselle tasolle. 

Työjakso Suomen Varusmiesliiton pääsihteerinä oli tosi mielenkiintoinen työura. Vantaan kaupungin nuoriso- ja vapaa-ajan palveluissa työskentelin eri tehtävissä 15 vuotta. Tämän jälkeen toimin Vantaan demareiden sihteerinä aina eläkkeelle siirtymiseen asti, joka alkoi nyt syksyllä. Lisäksi toimin SDP:n Vantaan valtuustoryhmän sihteerinä vuodet 2004-2021.

Vantaalla olen toiminut myös nuorisolautakunnan jäsenenä, sosiaali- ja terveyslautakunnan varajäsenenä. Läänin tasolla toimin monta vuotta läänin nuorisolautakunnan jäsenenä ja sen varapuheenjohtajana. Lisäksi olen nyt toista kertaa Rekolan Raikkaan puheenjohtaja. Tosi vireän Korson Eläkkeensaajien toimintaan olen lähtenyt mukaan.