Miksi kannatan Lindtmanin Joukoa?

30.11.2021

KANNATAN JOUKOA, KOSKA EN KAIPAA MEILLE JENKKILÄN MALLIA

Minä pidän tärkeinä omissa valinnoissani sitä, että ääneni saava ehdokas ymmärtää elämisen ongelmia monelta kantilta ja hänellä on aitoa halukkuutta vaikuttaa siihen, että minäkin saisin hyvää hoitoa ja turvaa, jos niitä tarvitsen. En kaipaa meille jenkkilän mallia, jossa ihminen saa tulla toimeen itsekseen, ellei ole leveää ja paksua lompakkoa.

Kun nyt aluevaaleissa valitaan nimenomaan heitä, joiden tulisi saada terveys- ja sosiaaliasiat rullaamaan niin äänestäisin kyllä Joukoa, jos minulla olisi siihen oikeus. Mutta kun Jouko asuu "väärällä" paikkakunnalla minun asuinkuntaani nähden.

Lindtmanin Jouko on ajan tasalla niin nuorten kuin iäkkäämpien asioista sekä hallinnon kiemuroista. Kun on vuosien ajan ollut ratkomassa nuorten elämisen ongelmia, kuten Jouko on.

Lindtmanin Joukolla on ehdokkaana useita ominaisuuksia, joita arvostan. Kokemuksellinen tieto ja ymmärrys elämästä on mielessäni kuitenkin ykkösenä.

Joukon tietämys myös siitä, miten hallintoihmisten kanssa tulee toimia ja miten hallintoa tulee kehittää yhdessä heidän kanssaan on yksi hänen menestystekijöistään vaikuttajana.

Usein käy niin, että sairaudet kulkevat vähän käsi kädessä silloin, kun "ihmisen otsaan sattuu tuulemaan lujaa!" Luotan ihmisiin, joilla on sekä kokemusta, että näkemystä kokonaisuudesta ja kykyä vaikuttaa.

Ystävällisin terveisin

Eero
Eero Nerelli-Antell