Korson terveysasemaa pitää kehittää

01.12.2021

Korson terveysasema on tärkeä lähipalvelu meille korsolaisille. Mikään "valtakunnallinen salaisuus" ei ole, että Korson terveysaseman toiminnassa on parantamisen varaa (tämä ei koske ainoastaan Korsoa).

Uuden hyvinvointialueen valtuuston yksi tärkein ja ensimmäinen tehtävä on terveydenhuollon palveluverkon "päivittäminen" ja toiminnan kehittäminen. Korson terveysasemaa on kehitettävä niin, että sinne saadaan myös ilta- ja viikonloppuvastaanottoja. Turhat jonot on poistettava ja lääkärille pitää päästä jouhevasti. 

Korson terveysasemaa on kehitettävä niin, että sinne saadaan myös ilta- ja viikonloppuvastaanottoja. Turhat jonot on poistettava ja lääkärille pitää päästä jouhevasti. 

Korson suuralueelle tulisi saada myös kiertävä terveysbussi, jossa erityisesti vanhukset voivat käydä ottamassa verikokeita, diabeteshoitoa ja niitä toimenpiteitä, joita terveysbussissa voidaan tehdä.
Näin mittavaa kehitystyötä ei kaikkien osalta saada heti aikaiseksi, mutta työ näiden puolesta on aloitettava välittömästi 1.3.2022.